Nieuwe huisartsen

mevr A Korte:

Mijn naam is Annelieke Korte. Ik ben in februari 2018 afgestudeerd als huisarts aan de universiteit van Utrecht. Voor de huisartsopleiding heb ik 3 jaar in het ziekenhuis gewerkt op verschillende afdelingen. Ik heb het afgelopen jaar in meerdere huisartspraktijken in het land gewerkt en ervaring opgedaan en hoop nu met veel plezier bij Korte Akkeren te mogen werken.
Ik werk tot de zomer op de dinsdag en de vrijdag.
Ik woon samen in Utrecht en in mijn vrije tijd doe ik graag aan wielrennen ( wie weet in de zomer op de fiets naar het werk? ) en maak ik muziek.

Tot ziens in de spreekkamer of de wandelgangen!


 

mevr Vanlaeken:

Na mijn opleiding geneeskunde in Rotterdam heb ik mij gespecialiseerd tot huisarts in Leiden. De afgelopen jaren heb ik o.a. gewerkt in huisartspraktijken in Zoetermeer en de Bollenstreek. 

Naast mijn werk doe ik in mijn vrije tijd graag aan sport en schilderen. Verder houd ik van reizen naar warme landen. Mijn werkdagen op uw praktijk zijn woensdag en donderdag. Ik zie ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan.

Graag tot ziens in de praktijk!


mevr Blokland:

Ik ben sinds 2012 werkzaam als huisarts. De geneeskunde opleiding heb ik in Amsterdam gedaan en de huisartsenopleiding in Utrecht. Sindsdien ben ik in verschillende regio’s werkzaam geweest. Het spreekt mij heel erg aan om in de wijk en praktijk Korte Akkeren te werken. Ik vind het een prachtige locatie in een hele mooie levendige wijk. Het persoonlijke contact met collega’s en patiënten vind ik erg belangrijk. Ik kijk uit naar een plezierige samenwerking met iedereen!