Praktijkverpleegkundigen

E. Bal

Eveline Bal

di, do en vrijdag

A. Bos

Andrea Bos

ma, di, wo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zij zijn verpleegkundigen gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van patienten met chronische aandoeningen als diabetes mellitus (suikerziekte), COPD (chronische bronchitis / emfyseem) en mensen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten zoals mensen met overgewicht, hoge bloeddruk, hoog cholesterol en rokers. De zorg die zij leveren wordt gefaciliteerd door Mediis. De regionale huisartsenorganisatie die die zorg heeft ingekocht bij de zorgverzekeraar. Ook zorgt Mediis voor diverse bij- en nascholingen zodat de kennis van zowel de praktijkverpleegkundigen als de huisartsen actueel blijft.

Mediis logo

 

 

 

Stoppen met roken?

Wij kunnen u daarbij helpen. Onderzoek heeft uitgewezen dat stoppen met roken beter gaat als u gebruik maakt van een persoonlijke begeleiding (gespecialiseerd verpleegkundige) gecombineerd met nicotinevervangende midden (pleisters, kauwgom) en/of medicamenteuze therapie.

Bent u geïnteresseerd maak dan een afspraak met een van de praktijk­verpleeg­kundigen. Zij kunnen u meer informatie geven over stoppen met roken. Lees verder >

Depressie, angst of spanning?

Voor deze klachten kunt u terecht bij mevrouw C. Gilde.  Zij is praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheids Zorg (POH-GGZ) . Bij haar kunt u o.a. terecht met klachten van depressie, angst en spanningen. Zowel voor volwassenen als voor kinderen.

 U kunt een afspraak bij haar maken via de assistente of via uw huisarts.

A. Verkerke

mevr. C. Gilde

ma, di, wo, do