Uitnodiging deelname Persoonlijke Gezondheids Omgeving (PGO) ervaringstest

Onze huisartsenpraktijk is bezig met het testen van een nieuwe digitale omgeving, een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO), waarin men eigen gezondheidsgegevens kan inzien en beheren. We vragen uw hulp bij het testen hiervan. Doet u mee?

Voor online inzage van uw medisch dossier van de huisarts kunt u al gebruik maken van het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Een PGO is daarvoor geen vervanging, maar een toevoeging.
In een PGO kunt u naast de medische gegevens van bijvoorbeeld uw huisarts, ook gegevens van het ziekenhuis, de apotheek en fysiotherapeut verzamelen op een plek. Maar zo ver is het nog niet. Er wordt in deze proef alleen getest of het mogelijk is om zelfmetingen te delen met uw huisarts.

De PGO’s die getest worden heten Quli en Zodos en hebben het MedMij label, dat garant staat voor de veiligheid. MedMij is dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen u en zorgverleners. Meer weten over wat een PGO is? Klik hier voor een kort filmpje of kijk op www.medmij.nl/pgo

Wat vragen we van u?
- Deelname aan de proef op dinsdag 8 november van 17.00 – 18.30 uur bij ons op de praktijk. Dit is een sessie samen met andere deelnemers.
- Zodra u verdere instructies ontvangt, dient u thuis een account aanmaken in het PGO. Let op: u heeft voor het gebruik van een PGO uw DigiD nodig. Gegevens zijn altijd beveiligd.
- Daarnaast wordt u gevraagd om een digitale vragenlijst in te vullen over uw ervaringen met de PGO en het versturen van de zelfmetingen. Deze ontvangt nu na de proef van ons.

U kunt zich aanmelden door op deze link te klikken of het onderstaande formulier in te vullen, scannen en mailen naar a.nijenhuis@mediis.nl. U ontvangt hierna een bevestiging of u kunt deelnemen. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

Heeft u vragen over deze PGO proef? Neem dan contact op met de projectleider Anouk Nijenhuis a.nijenhuis@mediis.nl of met deelnemend huisarts Michiel van Zadelhoff (info@hpka.nl).

Met vriendelijke groet,

Michiel van Zadelhoff, Huisartsenpraktijk Korte Akkeren

 

Formulier