Na lange tijd gewerkt te hebben in de Korte Akkeren, heb ik besloten om te gaan werken in een ander gedeelte van Nederland. Per 1 april 2019 zal ik daarom de praktijk verlaten. Ik zal niet in staat zijn om van iedereen persoonlijk afscheid te nemen, dat is de reden voor deze brief.

Ik ben in 2001 op de Bosweg begonnen als waarnemer bij de heer Blom en in 2005 heb ik de praktijk met de heer van Zadelhoff samen overgenomen. Daar is in 2006 mevrouw van Putten bijgekomen. In 2007 zijn we verhuisd naar de Sacramentskerk waar er intussen een aantal collegae bij zijn gekomen.

Ik heb met veel toewijding zorg aan u verleend en veel lief en leed met u gedeeld. Hoewel het natuurlijk mijn eigen keus is om elders te gaan werken, valt het me toch niet gemakkelijk deze periode van 17 jaar af te sluiten en afscheid van u te nemen.

Ik ben verheugd te kunnen melden dat mevrouw Hegeman, al langer werkzaam bij ons op de praktijk, mijn praktijk zal gaan overnemen.

Op 8 maart 2019 van 16.00 – 17.30 uur neem ik afscheid op de praktijk en kunt u kennis maken met mevrouw Hegeman. Mocht u in de gelegenheid zijn, dan stel ik het zeer op prijs u te ontmoeten. Ik dank u voor uw vertrouwen en ik wens u van harte het allerbeste.